Támogassa saját praxisát egy betegnyilvántartó szoftverrel!

 Kiknek ajánljuk?

Betegnyilvántartó szoftver alkalmazását ajánljuk, az orvoslás minden területén: diagnosztikai feladatokat ellátó intézményeknek (ultrahang, radiológia, kardiológia, 4d-ultrahang, röntgen, stb) gyógyászoknak (természetgyógyász, homeopátia, medikus, holisztikus, pszichológus, tüdőgyógyász), orvosoknak (bőrgyógyász, családorvos, gyermekorvos, allergológus, szemészet, szájsebészet, pszichiátria, nőgyógyászat, ideggyógyászat, ortopédia urológus, ful-orr-gégészet, reflexológia, magnetoterápia), sebészeknek (plasztikai, arcplasztika, implantátum, mellplasztika, szemhéjplasztika, orrplasztika, fülplasztika, hasplasztika, ajakplasztika, intimplasztika, lézerszemész, stb), fogászatoknak.

betegnyilvántartó szoftver

 Milyen folyamatokra ajánljuk?

Vannak, akik csak a receptírás folyamatait szeretnék egyszerűsíteni, vannak akik már a számlázást is igényelnék, és vannak, akik még komolyabb feladatok igényelnek, mint például a páciens legyen SMS-ben is értesítve a kontroll időpontjáról és minden másról is, amit az adott cég szükségesnek tarthat.

Egy betegnyilvántartó szoftverből könnyen lehet készíteni egy komolyabb szoftvert is, amely nyilvántartja és kezeli a pénzügyi tranzakciókat is, és azokról kimutatások készít a vezetőség számára.

 Miben nyújthat nagy segítséget?

Egy betegnyilvántartó szoftvert akkor nevezhetünk megfelelőnek, ha minden komolyabb szoftverismeret nélkül alkalmazható, segíti az orvos és asszisztensei munkáját és mindazokra a munkafolyamatokra előkészített és rugalmasan használható, amelyre a praktizálás során szükség lehet.

Egyszerű, de hatékony kezelhetőség, egyénre szabható felhasználóbarát felület, több felhasználós üzemmód, jogosultságkezelés, hatékony pácienstörzs kezelés keresési, szűrési funkciókkal, automatikusan generált SMS üzenetek küldése a pácienseknek, szakorvosi javaslat nyomtatási lehetőség (akár több készítmény egy oldalon történő szerepeltetése), szakorvosi javaslat segédeszköz ártámogatással történő rendeléséhez.

OEP kódos intézmények listája, automatizált beteg-visszarendelés (e-mailben, SMS-ben), személyi nyilvántartás, kezelési lapok (betegkarton), kódszótárak, orvos által rögzíthető kódszótárak (panasz, feljegyzés, anamnézis, therápia), személyi adatok, kórelőzmények, allergia adatok, betegségek, műtétek, kezelési adatok rögzítése, vérnyomás (négyféle mérési móddal), pulzus, panaszok, therápia, anamnézis, státusz leírása, receptírás, szakrendelői beutaló készítése (konzíliumkérés), előjegyzés, visszarendelés, szakmai támogatás, Gyári gyógyszerkészítmények, teljes körű leírással, FoNo készítmények, magisztrális készítmények, archiválási funkciók, rendelési idő meghatározása, belső kódszótárak átállíthatósága, számlázás, stb.

 Nézzünk egy példát ügyfélkörünk alapján:

A PrePharma KFT.-nek (Magán bőrgyógyászat és anyajegyszűrés) egy olyan szoftverre lett szüksége, amellyel teljes ügyfélkörét modern és átfogó megoldásokkal tudja szoftverikusan menedzselni. Tehát, itt már az igények komplexebbek voltak, és ezért is a szoftvernek jóval többet kellett tudnia az átlagos betegnyilvántartástól. Így készült el 4 hónap alatt, egy olyan speciális betegnyilvántartó szoftver, amelybe CRM, ügyvitel, és döntéstámogató funkciók is beépítésre kerültek.

Betegnyilvántartás (CRM szoftver), ügyvitel és döntéstámogatás

 Egyedi megoldást kínálunk!

A nálunk fejlesztett betegnyilvántartó szoftverek és modulok, minden esetben a megrendelőink egyedi igényei alapján készülnek el.

Szakembereinktől bármikor kérhet ingyenes tanácsadást! Bármilyen tevékenységi körben dolgozzon is, elképzelési megvalósításában örömmel segítünk, amennyiben sikeresen behatároljuk a célokat, illetve a felhasználási területeket és funkciókat.

Ajánlatkérés egyedi betegnyilvántartó szoftver fejlesztésére

Kapcsolódó kifejezések: betegnyilvántartás, beteg nyilvántartó szoftver, betegnyilvántartó program, orvosoknak szoftver, orvosi programok

Ajánlatunk: Ügyviteli betegnyilvántartó rendszer

[yasr_visitor_votes size=”small”]